Men³ Shaving Cream
Men³ Shaving Cream

Men³ Shaving Cream 200 Ml De MEN³ shaving cream is op alle gebied uniek in het segment van scheerzepen en wordt gebruikt door zowel de professionele barbier als de particulier die op zoek is naar...

€ 42,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Men³ Shaving Cream 200 MlDe MEN³ shaving cream is op alle gebied uniek in het segment van scheerzepen en wordt gebruikt door zowel de professionele barbier als de particulier die op zoek is naar dé ultieme scheersensatie.

De samenstelling is wetenschappelijk onderbouwd en bevat verzachtende, antioxiderende en hydraterende eigenschappen.

Geschikt voor elke gevoelige huid en heeft zelfs een aantoonbaar weldadig effect op een probleemhuid. Het parfum is uitgesproken mannelijk met toetsen van sandelhout, leder en amber.Wat onderscheidt MEN³ shaving cream van andere shaving creams?


Zonder twijfel de samenstelling!

De zuivere en geconcentreerde ingrediënten van MEN³, zoals babassus en shea butter, hydrateren en verzachten de huid en de haren, waardoor je veel dichter tegen de huid kan scheren. Je krijgt dus een extreem glad scheerresultaat zonder roodheid, irritaties of snijwonden.
Waarom MEN³ shaving cream gebruiken?


- Geconcentreerde zuivere ingrediënten zonder parabenen

- Gladder scheerresultaat zonder irritaties

- Geschikt voor elk huidtype, ook probleemhuidTip: Techniek leren? Onder begeleiding van ervaren Skin & Clean Shaving experten en meester- of lady-barbers leer je snel alle technieken klassiek scheren met open mes.


Foto: Barbier Tom

Copyright© 2015 Cosmentis www.cosmentis.com

www.men3.beInfo: Men³ Workshops


Of contacteer ons: steven-ann@skynet.be