Royal Jelly Scar Balm - littekencréme
Royal Jelly Scar Balm - littekencréme

Royal Jelly Scar Balm - littekencrème Musthave in elk medicijnenkastje! Littekens voorkomen of verminderen! De huid verjongende eigenschappen van Jafra Royal Jelly Scar Balm zijn perfect voor het...

€ 34,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Royal Jelly Scar Balm - littekencrème

Musthave in elk medicijnenkastje!

Littekens voorkomen of verminderen!

De huid verjongende eigenschappen van Jafra Royal Jelly Scar Balm zijn perfect voor het hele gezin.

Wat is het?

Verminder het uiterlijk van littekens met de Scar Balm, een klinisch bewezen krachtige en verzorgende balsem, die helpt littekens te vervagen. Met een krachtig litteken bestrijdend complex verbetert het uiterlijk van littekens van verwondingen van de huid in het gezicht en op het lichaam, zoals chirurgie, brandwonden en acne, tegelijkertijd verzacht en verbetert het kleur, aanzicht, gevoel en het algehele uiterlijk van littekens.

De formule, zeer effectief werkend en toch lichtgewicht, vloeit gemakkelijk uit op de huid, wordt in enkele seconden geabsorbeerd en is veilig om te gebruiken op alle typen huid.

Belangrijkste ingrediënten:

- Sangre de drago – JAFRA’s complex van Sangre de drago extract, een hars afkomstig van een zeldzame Zuid-Amerikaanse boom en gefermenteerde gisten, helpt het uiterlijk van littekens in het gezicht en op het lichaam als gevolg van een verwonding, chirurgie, brandwonden, acne en zelfs scheerongelukjes te verbeteren.

- Royal Jelly – Een zeldzame, bio-actieve stof, rijk aan meer dan 20 aminozuren en vitamine B-complex en andere belangrijke vitaminen.

- Mānukahoning – Een verbazingwekkende natuurlijke moisturizer, geproduceerd door bijen in Nieuw Zeeland die de inheemse Mānukastruik bestuiven.

- Dimethicone – Een uiterst effectieve, door de FDA toegelaten huidbeschermende stof, die essentieel is voor het revitaliseringsproces van de huid.

Jafra Royal Jelly Scar Balm De Scar Balm kan worden gebruikt in diverse situaties waaronder:

- Snijwondjes van het scheren Vervelende alledaagse scheerwondjes en sneetjes nadat ze zijn genezen

- Speeltuinwondjes: “Au-tjes” opgelopen bij het spelen nadat de wondjes zijn genezen
- Sportschaafwonden: Door sport of andere activiteiten opgelopen schaafwondjes of verwondingen

- Oude en nieuwe littekens: De balsem is ideaal voor iedereen die het uiterlijk van oude en nieuwe littekens van verwondingen, brandwondjes of acne wil verbeteren

- Trekkende huid: De balsem is geweldig om een trekkende huid, typisch voor recent ontstane littekens te verlichten en verzorgen

- Na chirurgie: Het is ook ideaal om het uiterlijk van littekenvorming na chirurgie te verbeteren, nadat de wond is dichtgegroeid.