Top

Jafra Contour Palette

  • Jafra Contour Palette
25,00


Jafra Contour Palette

Had je het ooit voor mogelijk gehouden dat er zo'n hype rond contouring zou uitbreken? 

Tot voor kort was contouring vooral een subtiel techniek die door make-up-artists en visagisten uit noodzaak geboren werd toegepast. Toen kwam de Kardashian-clan en alles veranderde in één klap. Kim Kardashian, die dol is op selfies en haar jukbeenderen perfect accentueert, maakte contouring tot gemeengoed. 

Inmiddels is er sprak van een alomtegenwoordige trend naar een super geschulpt gezicht - of het nu bij volgers is die hun YouTube tutorials maken, of bij vrouwen die kan geposeerde foto's van zichzelf op Instagram en Facebook plaatsen. 

Op deze trend zijn verscheidene merken ingesprongen. Afgelopen jaar boden talrijke fabrikanten producten aan die geschikt zijn voor iedereen en het contouren gemakkelijker maken. Bij Jafra hebben we hier ook over nagedacht en brengen nu een uniek palet op de markt dat echt alles bevat wat je daarvoor nodig hebt. 

Bij de ontwikkeling kozen we voor een bijzondere poedertextuur. Deze kan enerzijds heel gemakkelijk worden aangebracht en is tegelijkertijd naar believen heel veelzijdig te gebruiken. De Contour Palette kan na het aanbrengen van make-up, concealer en poeder worden toegepast! 

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code