Jafra Paris Et Moi

+ gratis Toilettas, zolang de voorraad strekt! ☺

€ 45,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Paris Et Moi ♥

JAFRA PERFUMER'S EDITION N°1

PHILIPPINE COURTIÈRE

Philippine Courtière, geboren in de romantische stad Parijs, Frankrijk, dochter van parfumontwikkelaars, was bezigste haar studie juridisch adviseur, toen een stage de loop van haar leven veranderde. Ze werd zich bewust van haar ware passie; ze trad in de voetstappen van haar ouders en begon haar eigen reis in de wereld van parfumerie. Als kleindochter van Jacques Rouet, een grote donateur van de lancering van Dior, heeft Courtière tevens een diepgewortelde liefde voor mode en schrijft haar hardwerkende aard toe aan de lessen van haar opa. Gedreven door ambitie, haalt Philippine inspiratie uit haar liefde voor reizen, mensen en de schoonheid van de natuur. Haar verbeelding, creativiteit en nieuwsgierigheid voor de wereld om haar heen, vormen haar creatieve proces bij de ontwikkeling van onvergetelijke geuren.

" GEUREN ZIJN NET ALS KORTE VERHALEN OF NON-VERBALE BOODSCHAPPEN DIE JE VOOR JEZELF OF ANDEREN KUNT GEBRUIKEN"

VERHAAL VAN DE GEUR

Opgroeien in Parijs was als een droom voor Philippine en ze heeft enkele van haar geliefde herinneringen in dit parfum gemengd.

- Mara aardbeien herinneren Philippine aan een tartelette met bosaardbeien: een heerlijk gebakje gevuld met sappige aardbeien, geserveerd op zondagen, thuis bij oma.

- Een vleugje rozenbloesem makaron, één van Philippines favoriete trendy Franse delicatessen, illustreert de romantiek en vrouwelijkheid van de Parijse vrouw.

- Zacht, zijdeachtig hout voegt een blijvende elegantie toe aan het parfum, een knik naar het Bois de Boulogne, een park in het westen van Parijs. Philippine herinnert zich de geur van de mooie bomen die zich na een lichte regen over de stad verspreid.