Jafra Royal BOOST, powered by ROYAL JELLY!

De juiste verzorging te vinden, kan soms een uitdaging zijn.

Bij JAFRA vereenvoudigen we die lastige keuze met super-efficiënte producten die perfect beantwoorden aan de behoeften van je huid.

Verheug je op een stralende huid die er met en zonder make-up gewoon fantastisch uitziet. Het Boost Ritual is leuk om te doen en zorgt in slechts enkele minuten per dag voor een frisse, stralende teint.

Boost bevat vitaliserende matcha, superfood-extracten, fytonutriënten, vitaminen en mineralen en JAFRA’s exclusieve Royal Jelly RJ– de volgende generatie Royal Jelly-technologie.

Deze onontbeerlijke producten met hun frisse kick zorgen niet alleen direct voor je huid, maar gaan ook de spelbrekers die bijdragen aan de huidveroudering tegen – voor een huid die er gewoon gezonder uitziet.
Superfood:

we weten allemaal dat deze hoogwaardige plantaardige stoffen onze inwendige mens goed doen. Maar hoe helpt superfood je om je huid er perfect stralend uit te laten zien?

In de Boost-formules zitten enkele van de meest werkzame superfoods uit de natuur: matcha, watermeloen, gember, citrusfruit, açai, kokoswater, spinazie, rode biet enduindoorn.

Ze zijn rijk aan actieve werkzame stoffen en voorzien de huid van eenwerkzame combinatie van anti-oxidanten, vetzuren, vitaminen en mineralen.

Deze natuurlijke superhelden bieden bescherming tegen negatieve milieu-invloeden, vrije radicalen en UV-straling en zorgen voor een frisse, gezonde en stralende teint.


Boost your skin

* Normal/Combo/Oily skin (yellow - geel)

* Dry/Sensitive Skin (white - wit)

* Reinigingsdoekjes 2in1: voor ALLE huidtypes!

HET BOOST VERZORGINGSRITUEEL

Het verzorgingsritueel voor de normale, gemengde of vettige huid IN 4 EENVOUDIGE STAPPEN

Reinigt, verzorgt en vitaliseert met olievrije, snel intrekkende, lichte gel-formules.Verleent soepelheid en frisheid zonder de huid te laten glimmen.

Normale / gemengde / vette huid                            Droge / gevoelige huid
We weten hoe belangrijk het is dat de huidverzorging in het dagelijks leven snel moet gaan.

Daarom duurt je verzorgingsritueel met Boost ook slechts enkele minuten.


Reiniging, verzorging en bescherming tegen de zon gedurende de dag zijn genoeg om je huid te laten stralen. En dat helemaal zonder make-up!


Verrijkt wordt je dagelijkse verzorgingsritueel door onze twee maskers. Een voor de droge en gevoelige huid en een voor de normale en gemengde huid voorzien ze je huid van extra voedingsstoffen.

Afhankelijk van wat je huid nodig heeft, kun je het masker 1 – 3 keer per week gebruiken. 


Weergave:
 


Bezig met laden...