Royal Revitalize Ritual RADIANCE, powered by ROYAL JELLY!

 

Gelée Royale is een levenselixer pur sang! En het is deze ’ super-brandstof’ uit de natuur die de bijenkoningin majestueus en krachtig haar volle grootsheid laat bereiken. Gelée Royale voedt haar, geeft haar energie en verlengt haar levensduur met niet minder dan het 40- tot 50-voudige.

Je weet dat JAFRA al sinds meer dan 60 jaar dé pionier én de expert van Royal Jelly is. We hebben ons daarbij continu verder ontwikkeld en onze producten dienovereenkomstig up-to-date gehouden.

 

 

Deze expertise en deze innovatieve kracht worden door de mensen gewaardeerd: effectief wordt vandaag de dag wereldwijd elke 6 seconden een Royal Jelly product verkocht.

Om de geconcentreerde power van Gelée Royale voor de huidverzorging te ontsluiten, hebben we in ons JAFRA Royal Jelly Science Institute de volgende doorbraak bereikt:

 

ROYAL JELLY RJX.

 

WAT IS HET? In de wetenschap staat de factor "X"voor potentiëring. Royal Jelly RJX vergroot de natuurlijk kracht van Gelée Royale vele malen! RJX is exclusief bij JAFRA en zit in elk JAFRA ROYAL verzorgingsproduct. De Royal Jelly RJX-technologie combineert Gelée Royale op synergetische wijze met aanvullende werkzame stoffen om de werkzaamheid, werkingsduur en de afgiftenauwkeurigheid ervan te vergoten.

ROYAL JELLY RJX = DE GEPOTENTIEERDE KRACHT VAN GELÉE ROYALE

 

 

 

 

 

 

 

 

HET RESULTAAT: De in JAFRA ROYAL opgenomen Royal Jelly RJX is qua werkzaamheid uniek. Het vergroot aantoonbaar de celregeneratie, versterkt de huidbarrière en optimaliseert de stevigheid en elasticiteit van de huid. Deze unieke technologie bevindt zich enkel en alleen in JAFRA ROYAL huidverzorgingsproducten!

 

4 STAPPEN IN 4 MINUTEN Zo clever en hoogwaardig als de Revitalize-lijn is, helpt ze je ook om tijd te besparen. Want een goede huidverzorgings-routine hoeft niet langer dan een paar minuten te duren. Zo gemakkelijk is het:

 

 

 

 

 


 

 

 

 Weergave:
 


Bezig met laden...