Top

Men³ Belevingsbox

  • Men³ Belevingsbox
247,00


Ontdek het volledige MEN³ assortiment in deze belevingsboxDe zelfbewuste man wil er trendy en verzorgd uitzien. Mannenverzorging bevat één dagelijks ritueel, namelijk het reinigen en verzorgen van het gelaat en scheren of het trimmen van je baard. MEN³, een exclusief scheergamma voor de man die z'n dag succesvol wil starten.

Het is geen cliché. Het scheren op een ouderwetse manier met een safety rasor of razor blade geeft veel mooiere en gladdere resultaten dan het scheren met een wegwerpscheermesje. Het is even wennen in het begin, maar eens je de techniek onder de knie hebt, wil je nooit meer terug. De hele scheerbeleving van het voorbereiden met de MEN³ pre-shave, het opschuimen en inzepen van de MEN³ shaving cream met een dikke kwast, het soepel scheren vanuit de pols met een open mes tot de ultieme na-verzorging van de MEN³ aftershave, geeft een subliem gevoel.
MEN³, ontdek het ouderwetse nieuwe scheren.


Het 3-stappen scheergamma van MEN³ is wetenschappelijk onderbouwd en volledig ontwikkeld op basis van essentiële oliën en natuurlijke extracten met onder andere lavendel, kamille, druivenpit, citroenzeste, rozemarijn, cypres, pompelmoes, cisteroos, bijenwas, zonnebloempitten, wilde munt, wilgenbast, Chinese magnolia, theebladeren, algen, jojoba en babassus olie. De pre-shave, shaving cream en aftershave, in de stoere zwarte potten van MEN³, bevatten een bom aan geconcentreerde vitaminen en mineralen en hebben een weldadig effect op de huid.
MEN³, voor mannen die streven naar perfectie!
Deze Ultieme Belevingsbox (Geschenkbox) voor Hem bevat:

- MEN³ Pré Shave Gel

- MEN³ Shaving Cream

- MEN³ After Shave Balsem

- MEN³ Safety Razor

- MEN³ Shaving Brush

- Drie soorten scheermesjes (voor +/- 4 maand dagelijks gebruik)

Tot eind december 2018: 

Bij aankoop van een belevingsbox:

GRATIS cadeaubon twv €45!

Te verzilveren als deelname scheer workshop OF een Clean & Shave Face Boost behandeling! (bon is 6 maand geldig!)


Lady's tip:)

... Men too deserve to be spoiled & told they are handsome. If he treats you like a Queen, treat him like a King!


Copyright© 2015 Cosmentis www.cosmentis.com

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code