Jafra Smooth & Shine Conditioner
Jafra Smooth & Shine Conditioner

Jafra Smooth & Shine Conditioner Botanical Expertise   De verzorgings- en stylingproducten van de Botanical Expertise Hair Carelijn reinigen en verzorgen je haar, zorgen voor een voelbaar betere h...

Standaard levertijd

1 dag

€ 19,00
€ 9,90
Prijs per stuk

Voorraad : 3

Aantal: 
Bestellen

Jafra Smooth & Shine Conditioner

Botanical Expertise
 

De verzorgings- en stylingproducten van de Botanical Expertise Hair Carelijn reinigen en verzorgen je haar, zorgen voor een voelbaar betere haarstructuur en een zichtbaar gezondere soepelheid.
 
Het JAFRA Vitazon Active Complex verzorgt het haar met belangrijke voedingsstoffen, versterkt het weerstandsvermogen van de haarvezels en beschermt het haar tegen invloeden uit de omgeving. Voor gezond uitziend haar tot in de puntjes. Geschikt voor dagelijks gebruik.
 
De Smooth & Shine Conditioner verzorgt gestrest en breekbaar haar en maakt het haar soepel en geeft het glans. Beschermt het haar tegen dagelijkse milieu-invloeden en helpt gespleten punten te voorkomen
 
Voor wie:
Voor iedereen met fijn, gestrest en broos haar.
 
Werking:
  • Maakt het haar glad
  • Werkt vitaliserend en beschermttegen splijten
  • Zorgt voor ultieme glans zonder het haar te verzwaren
Geur:
Een frisse combinatie van mandarijn en peer, samen met fresia's, magnolia's en noten van sandelhout.
 
Gebruik:
Na het wassen van het haar gelijkmatig over het haar verdelen en grondig uitspoelen met water. Voor intensief resultaat 2 tot 3 minuten laten inwerken.
 
Verpakking:
Falcon van 250 ml