Top

Over Jafra Cosmetics


Onze huid wordt dagelijks blootgesteld aan schadelijke invloeden zoals milieuvervuiling, smog, stof... en toch willen we zo graag jong en stralend blijven.
Jafra heeft vandaag de verzorging van morgen.

Of het nu gaat om gezichts -of lichaamsverzorging, zonverzorging of make-up. Het verzorgingsprogramma maakt huidverzorging tot een zeer bijzondere ervaring. De producten beschermen, verzorgen en beantwoorden aan de speciale behoeften van je huid en staan garant voor een langdurig stralende schoonheid.

Jafra Dynamics bestaat uit planten, vruchten, zeealgen en gaan hand in hand met de Ayurveda leer. Oeroude plantensoorten, zee-extracten en een vooruitstrevende technologie zorgen voor een buitengewone werking!

Jafra Cosmetics is opgericht in 1956 Malibu door Jan en Frank Day, vandaar de naam JAFRA. Zij wilden de cosmetica presenteren vanuit een ander oogpunt, nl. in een gezellige sfeer alles zelf uitproberen. Klanten krijgen 3 maanden garantie !!
Deze fantastische verzorgingsproducten met Amerikaanse roots zijn enkel en alleen via speciaal hiervoor opgeleide Jafra-consulentes verkrijgbaar en
in mijn JAFRA-Boutique !

Jafra is een hoogwaardig natuurlijk schoonheidsproduct. De producten zitten vol met rijke werkstoffen die bijdragen aan een goede gezonde celdeling van de huid, waardoor je er weer stralend uitziet. Luxe verzorging voor je huid.

Al de producten zijn tevens klinisch getest op mensen, niet op dieren, door onafhankelijke dermatologen en zijn 100% natuurlijk.


JAFRA Dynamics verenigt de modernste technologie met de geheimen van de natuur. Met JAFRA Dynamics antwoorden
wij op de veranderende eisen die de omgeving aan onze huid stelt en reageren op de uiteenlopende factoren die van invloed
zijn op de huid met:
- De INTELLISHIELD®-technologie, de bescherming van de huid tegen omgevingsinvloeden
- De unieke complexen van werkzame stoffen, - de optimale verzorging voor de individuele toestanden van de huid
- Ayurveda : een deel van de complexen van werkzame stoffen 
  (*Ayurveda – een eeuwenoude traditie uit India met als taak het evenwicht tussen de natuur en de innerlijke energie van de mens te herstellen.*)

JAFRA Dynamics vertaalt de kennis van de Ayurvedische leer in revolutionaire technologie, met als doel de schoonheid van
vrouwen te behouden of te optimaliseren.
Dagelijks gebruikt is een gezondere, stralendere en jonger uitziende huid, het resultaat van deze systeemverzorging.
"Jafra is a respected "skin-care-product-company" that has successfully been in business, for over 57 years. No animal testing, no harmful chemicals, Ethical and transparent. I am proud to be a Jafra Consultant ♥"